Kokki, Pancho Villa Express Tornio, Kemi

Etsimme Tornion Pancho Villa Express ravintolaan ammattitaitoista kokkia, jolta onnistuu myös kassan käyttö. Tunteja tarjolla n.60h/3vko.

Pancho Villa Express on Pancho Villan pikkuveli, tuo maistuvia ruokia nyt myös sinne, minne Pancho Villa ei normaalisti pääse tarjoilemaan.Pancho Villa Expressin menusta löytyy Pancho Villan tuttuja ja herkullisia ruokia Express-henkeen muokattuina.Pancho Villa Expressistä löydät suositut burgerit, raikkaat salaatit, lapsille omat annokset ja paljon muuta.

Oletko ahkera, ruoanlaittoa rakastava keittiön ammattilainen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vuoroissa toimitaan pääasiassa yksin.

Haluat oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Etkä pelkää näyttää naamaasi salin puolellakaan. Työssä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Nyt on mahdollisuus päästä mukaan upeaan Pancho Villa tiimiin.

 

Laita hakemuksesi+CV tulemaan osoitteeseen

hakemukset@raflarekry.fi

Ja otsikoksi Kokki Tornio