Vuoropäällikkö, Pancho Villa Elovainio

Pancho Villa on mexikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.
Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja palvelu takaavat loistavan ravintolaelämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Etsimme Ylöjärvellä sijaitsevaan kauppakeskus Elovainion Pancho Villa- ravintolaan vuoropäällikköä 100h/3vko. Etsimämme henkilö, joka omaa kokemusta päällikön työstä ja hän haluaa olla ylpeänä mukana  Pancho Villan kehityksessä. Ruuan laitto ja sen valmistaminen alusta asti itse on sinulle intohimo ja haluat jokaisen asiakkaan poistuvan ravintolasta yhtä ruokaelämystä rikkaampana.

Osaat olla vaativa esimies, mutta myös hyvä työkaveri, joka tsemppaa jokaisen parhaaseen suoritukseen ja johdat esimerkilläsi. Sinusta löytyy tarmoa vauhdikkaaseen työtahtiin laadusta tinkimättä. Osaat työskennellä sekä ratkoa ongelmia omatoimisesti ja hallitset omavalvonnan, varastonhallinnan sekä keittiön puhtaanapidon.

Työ edellyttää ammatillista koulutusta sekä hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle:
– Turvallisen työpaikan Suomen suurimman franchising-ravintolaketjun yksikössä
– Mukavan työn rennon ilmapiirin omaavassa ravintolassa
– Esimiehet, jotka perehdyttävät työnkuvaan ja tukevat työssä onnistumisessa
– Vastuuta, uusia haasteita sekä mahdollisuuden päästä kehittämään uusia tuotteita

Laitathan hakemusta pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lähetä hakemus osoitteeseen hakemukset@raflarekry.fi

Otsikoksi: Vuoropäällikkö Pancho Villa Elovainio